CATERING VOOR ELKE GELEGENHEID

In de afgelopen jaren heb ik in de Dorpsstraat Di Niente Trattoria met plezier uitgebaat. Geluisterd naar de wens van vele gasten om van de kwaliteit, gastvrijheid en beleving van Di Niente Trattoria ook op locatie te kunnen genieten heb ik besloten om mijn nieuwe droom uit te laten komen. Met Di Niente Party & Events wil ik graag mijn kennis en ervaring delen en kan ik voor elke gelegenheid of festiviteit een stukje Italië op locatie verzorgen. Alles met passie en ambacht bereid zoals u gewend was in de Trattoria.


Ons assortiment is zeer divers en geschikt voor iedere gelegenheid. Of het nu uitsluitend om een aperitivo gaat of een volledig verzorgd diner, alles gebeurt met dezelfde passie, professionaliteit en authenticiteit.
Graag verzorg en ontzorg ik uw speciale gelegenheid met u en maken er een succes van.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Saluti en tot ziens,


Rainier 
Di Niente Party & Events

PRANZO

Tussen 12 en 14 is het tijd voor de lunch, pranzo in het Italiaans. In Italië sluiten dan veelal winkels en musea. De meeste Italianen houden het tijdens de lunch op een pastaschotel (primo) of een broodje (panino). Op zondag en op feestdagen wordt er uitgebreider gegeten tijdens de lunch. Dat zijn de dagen dat de familie en vrienden bij elkaar komen en men in de keuken staat om heerlijke streekgerechten te bereiden.

Bij Di Niente Party & Events hebben we een keur aan heerlijke broodjes met verse ingrediënten voor u geselecteerd. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om tijdens de lunch een uitgebreide maaltijd te laten bereiden voor u en uw dierbaren. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden.

Image
Image

APERITIVO

Borreltijd! Aan het einde van de dag is het tijd voor een sociaal moment om elkaar te ontmoeten en even bij te praten met bekenden terwijl je aan een drankje nipt en geniet van apericena. Apericena houdt het midden tussen een uitgebreider aperitief en een licht dinerbuffet. Voor een vaste prijs krijg je in Italië niet alleen een aperitief maar ook allerlei finger-food achtige hapjes. Lekker om de eetlust mee op te wekken in afwachting van het avondeten (cena). Di Niente Party en Events biedt u een keuze uit verschillende soorten finger-food die met een heerlijk drankje uw aperitief compleet maken. Uiteraard kunt u bij ons ook gewoon terecht voor antipasti (een keur aan verse vleeswaren, verschillende Italiaanse kazen en lekkere gegrilde groentes) om uw borrel compleet mee te maken. Bekijk onze gerechtjes voor een keuze of neem contact met ons op voor meer informatie.

LE CENA È PRONTA

Het eten is klaar!

Omdat Italianen over het algemeen tot wat later werken is het avondeten ook vaak pas na 20.00 uur. Gezamenlijk de dag afsluiten met een heerlijke uitgebreide maaltijd bestaande uit antipasti, een primo (licht pastagerecht), secondo (vis of vleesgerecht) en de dolce (Italiaans dessert).

Voor een heerlijke traditionele maaltijd kunt u gebruik maken van onze diensten. Van het uitsluitend bezorgen van de maaltijd tot een uitgebreide private dining bij u op locatie, tot in de puntjes geregeld. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bestel uw gerechten via ons online bestelformulier.

Image

MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMEN

Di Niente Party & Events is gebaseerd op de Italiaanse keuken. Dit betekent dat wij uitsluitend onze gerechten bereiden met verse ingrediënten en producten en daarmee dus het gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen tot een absoluut minimum beperken.

Door het hergebruiken van goederen wordt derving zoveel mogelijk teruggebracht zonder dat dit de kwaliteit van onze producten en/of diensten beïnvloed. 

Voor de inkoop van onze ingrediënten en producten maken wij waar mogelijk gebruik van lokale partners en grossiers. De overige producten worden ingekocht bij (Italiaanse) groothandels. Deze producten worden bij binnenkomst door ons gecontroleerd op kwaliteit en versheid conform de daarvoor geldende regels. Door zo groot mogelijk in te kopen wordt het aantal leveringen en ook het gebruikte verpakkingsmateriaal tot een minimum beperkt.

Di Niente Party & Events voelt zich maatschappelijk verantwoord. Wij houden zoveel mogelijk rekening met het milieu. Dit doen wij door:

  • Het beperken van het gebruik van verpakkingsmaterialen
  • Het gebruiken van milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal
  • Het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • Zorgvuldige afvalscheiding
  • Energiezuinig werken