DI NIENTE VOOR BEDRIJVEN

Wij faciliteren!

Met Di Niente voor bedrijven faciliteren wij u in het verzorgen van een zakelijke bijeenkomst. Of u nu wilt netwerken, gewoon een gezellige lunch met collega’s hebben of de vergaderdag afsluiten met een diner dan bent u bij ons aan het goede adres. Maak gebruik van de formulieren om een bestelling te plaatsen of neem, voor specifieke wensen, contact met ons op via mail: info@diniente.nl of telefonisch 06-20649860. We kunnen de mogelijheden bespreken.

Pranzo!

Di Niente ontzorgt u op het moment dat u zelf even geen tijd heeft om de lunch klaar te zetten. Het kan zo zijn dat u te druk in uw project zit en de lunch vergeet. Daar hebben wij een oplossing voor. Klik op de onderstaande knop en download het bestelformulier voor broodjes en/of salades. Vul het formulier minimaal een dag van te voren in, scan en mail naar info@diniente.nl dan leveren wij de lunch voor 12:00 uur bij u af. 

Buon appetito!

42d0dd58-9eb7-4010-be26-9491526b04d5.jpeg

Aperitivo op vrijdag!

Borreltijd! Hoe kan je beter je Casual Friday afsluiten? Heerlijk drankje en even kletsen over wat echt belangrijk is. Zoals u gewend bent van Di Niente maken wij mooie planken op met diversen antipasto. Voor ieder wat wils! Met heerlijke authentieke Italiaanse delicatessen sluit u een drukke week af. Neem contact op met ons of bestel via het bestelformulier. 

Buon weekend!